Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ή σκευάσματα έχουν ζωική, φυτική, ή ορυκτή προέλευση και δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμβατικά χημικά φάρμακα που επιδρούν στον οργανισμό κατασταλτικά καταπολεμώντας μόνο το σύμπτωμα. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό του ασθενούς ως σύνολο, ώστε τελικά να εξαφανίζεται οριστικά και με ήπιο τρόπο το αίτιο που προκαλεί την ασθένεια.

Αν και αρκετά φάρμακα κατασκευάζονται από βότανα, δεν πρέπει να την συγχέουμε με την βοτανολογία. Τα βοτανολογικά γιατρικά χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα υλικά βοτάνων, ενώ η Ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί ως βάση φυτά, ορυκτά, ακόμη και ορισμένα ζωικά προϊόντα.
Οι ουσίες της ομοιοπαθητικής παρασκευάζονται μέσω μίας διαδικασίας που ονομάζεται δυναμοποίηση και αναδεικνύει τις εκλεπτυσμένες θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Το ραντεβού για Ομοιοπαθητική θεραπεία κοστίζει 50 ευρώ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΩΣ ΕΞΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΪΝΗ, ΜΕΝΤΑ, ΚΑΝΕΛΑ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530