Η ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει οξείες και χρόνιες νόσους, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα της ανθρώπινης παθολογίας.
Στην Ομοιοπαθητική, παρόλα αυτά δεν ξεχωρίζουμε ασθένειες, αλλά ανθρώπους ασθενείς. Κάθε άρρωστος είναι μία ξεχωριστή περίπτωση που δεν μοιάζει με καμιά προηγούμενη.
Στην ομοιοπαθητική ισχύει η αρχή του συντονισμού. Όταν η ζωτική δύναμή μας έρθει αντιμέτωπη με κάποιο νοσογόνο παράγοντα τότε αντιδρά και παράγει συμπτώματα.
Αυτό γίνεται όταν ο νοσογόνος παράγοντας είναι ισχυρότερος από τον αμυντικό μας μηχανισμό.
Σύμφωνα με την αρχή του συντονισμού ο οργανισμός κάθε δεδομένη στιγμή είναι ευαίσθητος σε νοσογόνα ερεθίσματα ενός μόνο επιπέδου.Ένα άτομο μπορεί, παραδείγματος χάριν, να παρουσιάζει ανοσία στην γονόρροια είτε επειδή είναι πολύ υγιής ή γιατί είναι πολύ άρρωστος και δεν συντονίζεται με το επίπεδο επενέργειας της γονόρροιας.

Έτσι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα θεραπεύουν σύντομα, και πολλές φορές άμεσα, οξείες ασθένειες,  χωρίς  τις παρενέργειες που έχουν τα χημικά φάρμακα.

Στις χρόνιες ασθένειες τα ομοιοπαθητικά φάρμακα στοχεύουν στο αίτιο που τις έχει προκαλέσει. Έτσι ο ασθενής απαλλάσσεται από την ασθένειά του εντελώς.

Το ραντεβού για Ομοιοπαθητική θεραπεία κοστίζει 50 ευρώ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΩΣ ΕΞΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΪΝΗ, ΜΕΝΤΑ, ΚΑΝΕΛΑ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530