Τι είναι οι τοξίνες; 
Με τον όρο τοξίνες αναφερόμαστε σε κάθε χημική ουσία που εισέρχεται στον οργανισμό μέσω του αέρα, της τροφής, και του νερού και μπορεί να τον βλάψει. Το νερό που πίνουμε περιέχει χλωριούχες ενώσεις, τα λαχανικά και τα φρούτα περιέχουν παρασιτοκτόνα και εντομοκτόνα και τα ζωικής προέλευσης προϊόντα αντιβιοτικά. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και αντικείμενα, όπως τα πλαστικά, αλλά και τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, μπορεί να προσθέσουν και αυτά ένα τοξικό φορτίο. 

Τι είναι η τοξίνωση; 
Με τον όρο αυτό αναφερόμαστε σε βλαβερές ουσίες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό μας.  Ο τρόπος του οργανισμού μας για να απαλλαγεί από αυτές είναι τα απεκκριτικά του όργανα (συκώτι, νεφρά, έντερο, δέρμα). Στην εποχή μας, όμως, η κακή διατροφή που κάνουμε, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, και το στρες επιβραδύνουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται ο μεταβολισμός. Έτσι, οι τοξίνες αντί να  απομακρύνονται μέσω των φυσιολογικών διεργασιών, συσσωρεύονται στο δέρμα, τα μαλλιά, το πεπτικό και το λεμφικό μας σύστημα, αυξάνοντας έτσι τη δημιουργία προβλημάτων, όπως η δυσκοιλιότητα, ο πονοκέφαλος, η τριχόπτωση, η κυτταρίτιδα, ή επιβαρύνοντας ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. 

Κάνοντας το τεστ ΤΟΞΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ παίρνουμε πληροφορίες για τις τοξίνες εκείνες που βαρύνουν τον οργανισμό μας, είτε αυτές προέρχονται από τον αέρα, είτε από την τροφή, είτε από το νερό που πίνουμε. Επίσης θα δούμε αν το σώμα μας είναι βεβαρημένο από χημικές ουσίες ή και φάρμακα. Έτσι γνωρίζοντας αυτά θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το πλάνο αποτοξίνωσης του οργανισμού σας.

Η συσκευή βιοσυντονισμού ASYRA PRO τρίτης γενιάς, αμερικάνικης τεχνολογίας, είναι η πλέον κατάλληλη να δημιουργήσει το κατάλληλο σκεύασμα που θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του σώματός σας.

Το τεστ τοξικού φορτίου στο σώμα κοστίζει 20 ευρώ.

 

Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00