Η  λέξη τσάκρα στα σανσκριτικά σημαίνει τροχός.  Το σύστημα των τσάκρα αποτελείται από 7 αόρατα ενεργειακά κέντρα που τοποθετούνται νοητά κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, μέσω των οποίων ρέει η ζωτική ενέργεια («πράνα»), επιδρώντας στο φυσικό, στο νοητικό και στο πνευματικό επίπεδο της ύπαρξής μας.

Τα ενεργειακά αυτά κέντρα είναι οι πύλες με τις οποίες το άτομο απορροφά ζωτική ενέργεια από το σύμπαν για να συντηρηθεί και να αναπτυχθεί . Ταυτόχρονα εκπέμπει μέσω αυτών όλες τις ατομικές του ενέργειες πάλι προς το σύμπαν και το περιβάλλον του.

Η σημασία των τσάκρα στο σώμα μας είναι τόση, όση η ύπαρξη των πνευμόνων, της καρδιάς μας και όλων των ζωτικών μας οργάνων. Αυτές οι ενεργειακές δίνες περιστρέφονται με μια συγκεκριμένη συχνότητα για να διατηρήσουν υγιές το σώμα και το πνεύμα μας. Εάν για κάποιο λόγο υπάρξει κάποια διαταραχή, τότε η περιδίνηση των κέντρων διαστρεβλώνεται, αλλοιώνεται και σε κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να σταματήσει. Το αποτέλεσμα αυτής τη διαταραχής είναι η άμεση πρόκληση σοβαρών παθήσεων στην πνευματική και σωματική μας υγεία.

Ο έλεγχος των τσάκρας γίνεται αποκλειστικά με την συσκευή βιοσυντονισμού ASYRA PRO και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο να διαγνώσει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. 

Μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες γιά το αιθερικό μας σώμα και βοηθάει στο ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών μας κέντρων.

Γίνεται χρήση ειδικού λέιζερ όταν κάποιο τσάκρας είναι μπλοκαρισμένο ή  κλειστό.

Το τεστ ελέγχου των τσάκρας κοστίζει 30 ευρώ.